Het is niet meer normaal welke opties wij tegenwoordig allemaal hebben in onze tuin prachtige afscheidingen neer te zetten. Zo kennen we wilgenmatten op rol, rietmatten en bamboematten. Maar ook bestaan er matten van heide of boomschors. En elk van deze natuurlijke materialen brengen hun eigen charme mee naar jouw tuin. Trouwens het hoeft niet alleen een supermooie afscheiding voor jouw tuin te zijn. Deze afscheidingen kunnen ook jouw balkon of dakterras een geheel nieuwe en eigen sfeer geven.

Snel en gemakkelijk, daar houden we van

Wilgenmatten op rol bijvoorbeeld kan ook jij gemakkelijk plaatsen. Online heb je alle benodigde spullen eenvoudig en snel gekocht, bijvoorbeeld op de webshop van Tuinchamp, en vervolgens heb je alles snel in huis. Je kan aan de slag! Het online bestellen is dus een koud kunstje. Maar tevens het plaatsen is voor iedereen goed te doen. Nog sneller een tuinafscheiding neerzetten is bijna niet mogelijk. Door de geweven matten van natuurlijk materiaal heb je gelijk sfeer neergezet. Je zult hier zeker weten veel complimenten voor krijgen.

Windvlagen zijn schadelijk

Denk er wel aan dat de matten stevig gezet worden, windvlagen zijn namelijk de grootste boosdoeners van beschadigingen. Of het nu een wilgenrol of rieten matten zijn voor alle geweven tuinschermen geldt dat wind schade kan aanrichten. Daarom is het van belang om het vastzetten stevig genoeg te doen. Met tyreps kom je al een heel eind. Op de website van Tuinchamp kan je veel aanvullende en goede informatie vinden.