Wist je dat je online vloeibare stikstof kunt kopen? Stikstof staat ook wel bekend als N2 en in de voedingsindustrie kent men ook het gas als E941. Het is een E-nummer wat een goede stabilisator is dat geen schadelijke werking heeft voor de menselijke gezondheid.

Dit gas komt voor 78% voor in onze atmosfeer en het zorgt voor de belangrijke bouwstoffen voor alle organismen. Het wordt in de natuur opgenomen in de vorm van nitraatzout of ammoniumzout.

Online bestellen bij Westfalen

Waar vroeger Westfalen een succesvolle regionale aanbieder was, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een heuse Europees gerichte marktspeler voor industriƫle gassen. Ze hebben een aanbod bevat honderden industriƫle gassen en gasmengels en nog veel meer.

Van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept: bij Westfalen bent u aan het juiste adres. Onze ingenieurs, technici, analisten en medewerkers in de binnen- en buitendienst ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie exact de juiste, innovatieve oplossing voor onze klanten. Daarmee verschaffen ze hun klanten een grote voorsprong op hun concurrentie.