Door regelmatig WordPress onderhoud uit te voeren op je WordPress website behoudt je ten alle tijden een veilige WordPress website. Ook al is het CMS-systeem zelf best veilig, toch worden er regelmatig websites gehackt.

De oorzaken hiervan kunnen hiervan verschillend zijn, maar vaak ligt de oorzaak bij een lekke plugin, een slecht update-beleid of zwakke wachtwoorden. Daarom bieden bedrijven zoals Start Sterk ervoor dat je website en data beschermd wordt tegen aanvallers.

Door gecontroleerde updates en optimale beveiligingsupdates halen ze altijd het onderste uit de kan om je website optimaal te beveiligen. En als je website toch gehackt wordt, dan wordt dit ook voor je opgelost.

Wat kan Start Sterk voor mij betekenen?

Het updaten van WordPress, thema’s en plugins, dat is wat ze voor hun rekening nemen. Zo weten ze precies wat plugins doen en met welke prioriteit ze geüpdatet moeten worden. Hierdoor zorgen ze ervoor dat WordPress websites veilig en stabiel blijven draaien.

Als er bij het updaten iets misgaat, dan lossen zij het op. Het onderhoud van je website is namelijk hun verantwoordelijkheid geworden. Naast de updates maken ze ook extra dagelijkse backups van de database en wekelijkse backups van de gehele website.